Siste nytt i Svane Bemanning

Vi startet 2018 bedre enn forventet og derfra har det bare gått oppover.

Vi har signert flere rammeavtaler med gode og stabile kunder og etterspørselen etter kandidater er meget stor. Det er her utfordringen vår ligger i år, å skaffe dyktige fagarbeidere i rett tid til våre kunder. Vi har satt et større fokus på språk og grundigere gjennomgang av aktuelle kandidater. Vi er stolte av våre kandidater og vet at vi med sikkerhet sender kun det beste til våre kunder.

Den nye hjemmesiden er nå helt ferdig og vi håper dere liker den. Her vil det legges ut nye stillinger og aktuelle temaer med jevne mellomrom.

En ny selger har vi også fått med oss på laget. Trond Guldberg er en dyktig selger med mange kontakter både i og utenfor bygg og anleggs-bransjen.

Stikk gjerne innom oss for en uforpliktet prat om du er på utkikk etter ekstra arbeidskraft eller om du er sugen på ny jobb.

Og til slutt; hos oss følger vi ALLTID likelønnsprinsippet – LIK LØNN FOR LIKT ARBEID!

 

Ha en fin dag!

Relaterte artikler

HMS – Helse, miljø og sikkerhet

I Svane Bemanning bruker vi mye tid på veiledning i HMS til våre ansatte. Bygge- og anleggsnæringen er kompleks og har behov for spesialisert kunnskap. Næringen […]

EURES gir oss et godt nettverk

– EURES gir oss et godt nettverk – Det viktigste er vel at vi skaper et godt nettverk gjennom EURES i forskjellige land, og får […]